Meet the Team

Heyy! Ik ben Annelies, eerstejaars Cateniaan en dus overal nog echt een groentje in. Ik studeer communicatie, maar voor BASIL hou ik me bezig met versieren. Dat is superleuk en ik voel me helemaal blessed om onderdeel te zijn van zo’n gezellige commissie. Stiekem mis ik alle festivals wel heel erg, er eentje mogen plannen is dus zeker een lichtpuntje door het hele jaar heen! Als ik een duurzame keuze kan maken voel ik me meteen helemaal blij en met een beetje aandacht is dat heel erg makkelijk. Nog iets wat me altijd blij maakt; muziek! Ik kijk er zo erg naar uit om dit allemaal terug te zien op BASIL ‘21.

Hello there! Mijn naam is Bjarne en ik ben een derdejaars Cateniaan. Muziek is een groot gedeelte van mijn leven dus het is geen verrassing dat ik dan ook wel elk moment van de dag naar muziek aan het luisteren ben. Ik ben opgegroeid op het platteland en heb altijd veel liefde gehad voor natuur, dus viel een duurzaam festival wel direct bij mij in de smaak. Verder ben ik ook een derdejaars student Filosofie maar rondom BASIL ondersteun ik mijn geweldige commissieleden in hun taken wanneer dat nodig is. Ik kijk er naar uit om een chill en educatief festival op te zetten.

Hiya, mijn naam is Joyce. Ik studeer archeologie en geniet van mijn tweede jaar als Cateniaan. Ik sta erom bekend om af en toe een boom te knuffelen, want dat is iets wat je in elk land waar je komt hoort te doen 🙂 Bij het organiseren van Basil ga ik over de catering, want een festival is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten! En ik hou mij bezig met de promotie. Naast hier en daar een boom te knuffelen ben ik ook bewust bezig met het tegen gaan van waterverspilling, recyclen en het vervangen van producten die niet gerecycled kunnen worden, zoals bijvoorbeeld wattenschijfjes.

Hoihoi, mijn naam is Robin, ik ben derdejaars Cateniaan en bezig met mijn vierde jaar Taalwetenschap. Dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van de leukste commissie binnen Catena: de Airco! Duurzaamheid staat bij mij ook hoog in het vaandel, en inspirerende dingen delen is één van mijn favoriete dingen om te doen. Dat, en mezelf flink bezig houden, want de afgelopen jaren heb ik niet stilgezeten: twee bestuursjaren, meehelpen op de Biobeurs, genieten van festivals, gezonde recepten verzinnen, en dat is nog maar het begin van het lijstje. Ik kijk er heel erg naar uit om met dit geweldige team een duurzaam festival voor iedereen neer te zetten. Tot dan!

Hoi! Ik ben Simone, 22 jaar oud en ik studeer(de) filosofie. Maar nu even niet, want ik doe een fulltime bestuursjaar bij Catena! Daar bekleed ik de functie van Assessor Extern, waardoor ik veel betrokken ben bij de Airco en Basil. Ik zit niet officiëel in de commissie, maar ik ben het communicatiepunt tussen het bestuur en de commissie. Ook in m’n dagelijks leven ben ik veel bezig met duurzaamheid en muziek, dus Basil ligt precies in mijn straatje! Zo hou ik van plantaardig koken en vind ik het leuk om plasticvrije alternatieven te vinden voor producten, en ik speel ukulele.

Hoihoi, ik ben Sophia en ik ben 22 jaar. Vorig jaar studeerde ik een jaartje filosofie in Leiden, maar dat was toch niet helemaal iets voor mij. Volgend jaar ga ik hopelijk naar de kunstacademie :). Dit jaar help ik mee met het organiseren van Basil waarbij ik ga over de Activiteiten & Lezingen. Ik vind duurzaamheid super belangrijk en probeer daar in mijn dagelijks leven rekening mee te houden door biologisch en plantaardig te eten, afval te scheiden en veel te hergebruiken (zoals kartonnen dozen gebruiken om op te verven). Ook loop ik graag mee met klimaatmarsen.