BASIL: Catena Open Air

Re-cycle of life

Een programma? Dat wordt gepubliceerd zodra we leuke muziek hebben gevonden! Hier kan je vinden welke artiest je waar en wanneer kan vinden.

RANDPROGRAMMERING

Zodra wij een goede invulling hebben van het festival en zeker zijn van onze stands, plaatsen we zo snel mogelijk een bokkenschema. Een blokkenschema is een snel overzicht waarin te zien is waar welk optreden of workshop wordt gegeven. Super handig dus om je alvast voor te bereiden op het festival!

Naast een goede voorbereiding is het ook handig om deze tijdens het festival bij de hand te houden. Natuurlijk wordt deze tegen die tijd ook op de Social Media geplaatst, zodat je deze niet uit hoeft te printen. Dat is wel zo duurzaam en spaart papier! Op het festival zelf zal deze ook op hekken te vinden zijn, dan is er altijd een mogelijkheid om het nog even te raadplegen.

Ook voor de mensen onder ons die niet handig zijn met tabellen en roosters, geen zorgen, zo lastig is het niet. Wij hebben een hoofdpodium waar alle grote artiesten optreden en een huiskamer voor de duurzame workshops. Op die manier hoef je alleen nog maar eventjes naar de tijd te kijken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 BASIL: Catena Open Air

Thema door Anders Norén