Meet the Team

Heyy! Ik ben Annelies, eerstejaars Cateniaan en dus overal nog echt een groentje in. Ik studeer communicatie, maar voor BASIL hou ik me bezig met versieren. Dat is superleuk en ik voel me helemaal blessed om onderdeel te zijn van zo’n gezellige commissie. Stiekem mis ik alle festivals wel heel erg, er eentje mogen plannen is dus zeker een lichtpuntje door het hele jaar heen! Als ik een duurzame keuze kan maken voel ik me meteen helemaal blij en met een beetje aandacht is dat heel erg makkelijk. Nog iets wat me altijd blij maakt; muziek! Ik kijk er zo erg naar uit om dit allemaal terug te zien op BASIL ‘21.

Ik ben Arlène, Ik houd van thee, muziek en warme sokken en ik ben de 28 jarige commissie oma. Vorig jaar deed ik de promotie en ik vond de ervaring zo leuk dat ik nog een jaartje door ga, dit keer als secretaris. Ik studeerde rechten, maar ben er inmiddels achter dat ik mensen veel interessanter vind en hoop volgend jaar Psychologie te doen. Zoals een groot deel van de commissie heb ook ik een passie voor mens en natuur. Mijn hoop voor Basil is te laten zien dat duurzaamheid voor iedereen is! Duurzaamheid is niet stoffig en ouderwets, niet moeilijk, en kan juist leuk zijn! Mijn eigen interesse ligt voornamelijk bij alles wat met gezonde, ethische voeding en cruelty-free cosmetica te maken heeft. Ook vind ik het leuk om creatief te zijn met dingen hergebruiken. Ik klets er graag over, dus als je me ziet rondwaggelen op Basil, kom vooral hoi zeggen!

Hello there! Mijn naam is Bjarne en ik ben een derdejaars Cateniaan. Muziek is een groot gedeelte van mijn leven dus het is geen verrassing dat ik dan ook wel elk moment van de dag naar muziek aan het luisteren ben. Ik ben opgegroeid op het platteland en heb altijd veel liefde gehad voor natuur, dus viel een duurzaam festival wel direct bij mij in de smaak. Verder ben ik ook een derdejaars student Filosofie maar rondom BASIL ondersteun ik mijn geweldige commissieleden in hun taken wanneer dat nodig is. Ik kijk er naar uit om een chill en educatief festival op te zetten.

Hee, Ik ben Elisa, eerstejaars Cateniaan. Momenteel studeer ik social work. Ik ben algemeen lid dus je zult me vooral vinden bij verschillende onderdelen van BASIL. Ik heb jaren bij de Ekoplaza gewerkt en leef zo duurzaam mogelijk. Duurzaamheid zit hem in de kleine dingen zoals geen plasticzakjes gebruiken maar weckpotten. Ik ben dankbaar en blij dat ik doormidden van Basil een zaadje kan planten in de weg naar verduurzamen. Ik dans al jaren dus ik kijk ernaar uit om samen met jullie op BASIL ‘21 een dansje te doen.

Hoi, ik ben Jason. Ik regel al het personeel dat ervoor zorgt dat jullie veilig rond kunnen lopen op ons gezellige festival. In samenwerking met al mijn gezellige commissiegenoten zorgen we ervoor dat alles zo gesmeerd mogelijk gaat. Het organiseren van Basil helpt mij heel erg met het realiseren hoe belangrijk duurzaamheid is, en datzelfde hopen wij ook voor jullie te kunnen betekenen met dit geweldige festival!

Hey hey, ik ben Jonathan, vijfdejaars Cateniaan. Ik regel dit jaar de logistiek, dus op Basil zelf zie je me waarschijnlijk druk rondrennen om dingen te regelen. Dit is mijn tweede keer Basil organiseren en ook heb ik vorig jaar een bestuursjaar bij Catena gedaan, dus ik probeer vooral met deze ervaring de groep aan te vullen. Mijn passie voor duurzaamheid is enorm aangewakkerd toen ik de eerste keer Basil organiseerde en hoop deze vooral met jullie te delen als ik jullie zie. Dus als je er bent en me tegen komt: tik me vrolijk aan dan maken we een praatje!

Hiya, mijn naam is Joyce. Ik studeer archeologie en geniet van mijn tweede jaar als Cateniaan. Ik sta erom bekend om af en toe een boom te knuffelen, want dat is iets wat je in elk land waar je komt hoort te doen 🙂 Bij het organiseren van Basil ga ik over de catering, want een festival is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten! En ik hou mij bezig met de promotie. Naast hier en daar een boom te knuffelen ben ik ook bewust bezig met het tegen gaan van waterverspilling, recyclen en het vervangen van producten die niet gerecycled kunnen worden, zoals bijvoorbeeld wattenschijfjes.

Gegroet! Ik ben Ophir en ik ben 24 jaar oud. Ik ben sinds 2018 zeer regelmatig te vinden op Catena en sinds 2019 daadwerkelijk lid. Ik studeer biologie en ik hou van de natuur in het algemeen. Binnen deze commissie zorg ik ervoor dat alles op de juiste plaats staat op het festival. In mijn vrije tijd zit in een band en ben ik elke vrije minuut bezig met muziek maken. Daarom help ik ook graag bij het organiseren van het leukste festival van Leiden; BASIL. Zelf ben ik vegetariër, en ben ik altijd bezig met de bewustwording van de impact die de mens heeft op de wereld. Voor mij geldt: Klimaat op één!

Hoihoi, mijn naam is Robin, ik ben derdejaars Cateniaan en bezig met mijn vierde jaar Taalwetenschap. Dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van de leukste commissie binnen Catena: de Airco! Duurzaamheid staat bij mij ook hoog in het vaandel, en inspirerende dingen delen is één van mijn favoriete dingen om te doen. Dat, en mezelf flink bezig houden, want de afgelopen jaren heb ik niet stilgezeten: twee bestuursjaren, meehelpen op de Biobeurs, genieten van festivals, gezonde recepten verzinnen, en dat is nog maar het begin van het lijstje. Ik kijk er heel erg naar uit om met dit geweldige team een duurzaam festival voor iedereen neer te zetten. Tot dan!

Heya! Ik ben Sanne. Iedereen die mij kent zal zeggen dat ik een onwijs grote passie heb voor muziek. Ik ben eerstejaars muziek therapie student en ik pak, waar het kan, zoveel mogelijk festivals en concerten mee. Daarnaast maak ik al zo lang ik mij kan herinneren zelf ook muziek. De functie die ik heb voor het organiseren van BASIL kwam dan ook niet als een verassing, want ik zal voor jullie toffe bands gaan regelen die ons festival gaan voorzien van de muziek! Dat het naast een muziekfestival ook een duurzaam festival is, is in mijn ogen alleen maar mooi meegenomen want daar mag zeker meer aandacht voor zijn. Ik hoop jullie allemaal te zien op BASIL om een dansje te wagen op alle geweldige muziek!

Hoi! Ik ben Simone, 22 jaar oud en ik studeer(de) filosofie. Maar nu even niet, want ik doe een fulltime bestuursjaar bij Catena! Daar bekleed ik de functie van Assessor Extern, waardoor ik veel betrokken ben bij de Airco en Basil. Ik zit niet officiëel in de commissie, maar ik ben het communicatiepunt tussen het bestuur en de commissie. Ook in m’n dagelijks leven ben ik veel bezig met duurzaamheid en muziek, dus Basil ligt precies in mijn straatje! Zo hou ik van plantaardig koken en vind ik het leuk om plasticvrije alternatieven te vinden voor producten, en ik speel ukulele.

Hoihoi, ik ben Sophia en ik ben 22 jaar. Vorig jaar studeerde ik een jaartje filosofie in Leiden, maar dat was toch niet helemaal iets voor mij. Volgend jaar ga ik hopelijk naar de kunstacademie :). Dit jaar help ik mee met het organiseren van Basil waarbij ik ga over de Activiteiten & Lezingen. Ik vind duurzaamheid super belangrijk en probeer daar in mijn dagelijks leven rekening mee te houden door biologisch en plantaardig te eten, afval te scheiden en veel te hergebruiken (zoals kartonnen dozen gebruiken om op te verven). Ook loop ik graag mee met klimaatmarsen.