Programma

In het menu hierboven vind je ons programma van muziek, eten en randprogrammering.

Ons muziek programma bestaat uit allemaal leuke bands en artiesten die geweldige muziek verzorgen. Ook houden een aantal zich ook bezig met duurzaamheid, waardoor ze echt perfect bij het Basil festival passen. Ook zijn het natuurlijk veel lokale Leidse bandjes, ben je dus altijd al benieuwd geweest naar het Leidse talent? Hier is jouw kans!

Heerlijk eten is altijd fijn. Al helemaal wanneer dit eten bewust gemaakt is. De slogan van dit jaar is ‘Basil, Boompje, Beestje’, hiermee willen wij jullie dus ook bewust maken van hoe lekker vegetarisch en veganistisch eten wel niet kan zijn!

In de randprogrammering is in een oogopslag te zien wat waar te beleven is. Graag een artiest die je wilt zien? Dan is het super makkelijk om te kijken op welk podium deze speelt en hoe laat. Natuurlijk zijn er niet alleen artiesten, maar ook lezingen en workshops die zich bezig houden met duurzaam leven.

Het programma van Basil is op dit moment nog niet bekend. Wij zijn hard bezig met het invullen van een super tof festival. Volg onze Social Media voor de eerste updates!