Veelgestelde vragen

Q: Hoeveel kost entree naar het festival?

A: Helemaal niks.

Q: Maken jullie gebruik van muntjes?

A: Nee! In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent werken we dit jaar niet met muntjes. Onze eigen stands gebruiken een combinatie van pin en QR codes. Andere standhouders bepalen zelf hoe zij betalingen willen regelen. Dit zal warschijnlijk een combinatie van contant en pin zijn dus houdt hier rekening mee.

Q: Hoeveel kost een muntje?

A: Zie boven, geen muntjes op BASIl deze keer.

Q: Moet ik betalen voor een slokje water?

A: Nee hoor, er is een watertappunt op de hoek van de Garenmarkt waar je gewoon gratis een gemeentepilsje kunt halen. Neem dus een (leeg!) flesje mee, of haal een super hippe waterfles met het BASIL logo erop en hydrateer jezelf tot je erbij neervalt. Ook op het terras mag je gewoon een glaasje water bestellen en hier hoef je ook niet voor te betalen.

Q: Mogen honden mee op het terrein?

A: Omdat BASIL er dit jaar iets anders aan toe gaat zij we geen afgesloten terrein. Het grootste deel van de Garenmarkt zal dus gewoon open zijn voor Fifi’s dagelijkse wandelingetje.

Q: Wat is er te eten op het terrein?

A: Er zal dit jaar weer gekookt worden door onze thuiskoks. Er zullen een hoop verschillende dingen zijn, waaronder sandwiches, tosti’s en een grill zijn. Ook zijn er super toffe foodtrucks aanwezig, dus verhongeren zal je niet!